sâmbătă, ianuarie 17, 2009

Asalt asupra Muntelui Athos

Salonic. În jur de 500 de persoane, printre care şi numeroase femei, au pătruns ieri pe teritoriul Muntelui Athos (nordul Greciei). Intrarea în acest spaţiu sfînt al Ortodoxiei este interzisă femeilor şi animalelor femele încă din anul 1045, a precizat pentru AFP Kyriaki Malama, un purtător de cuvînt al manifestanţilor, care acuză cinci mănăstiri de la Muntele Athos că reclamă drepturi de proprietate pentru mii de hectare de pădure şi de teren arabil din satele lor. Femeile care au încălcat interdicţia riscă între două şi 12 luni de inchisoare.

Nu încape îndoială că acest asalt a fost organizat din timp de către grupurile interesate în pîngărirea principalei reguli a Grădinii Maicii Domnului cum este numită Republica Monahală de pe Muntele Athos. Curtea Europeană pentru Drepturile Omului (CEDO) - organ activ în distrugerea Bisericii Ortodoxe (vezi cazul aşa-numitei “mitropolii a Basarabiei” srpijinită de către CEDO cu încălcarea flagrantă a Canoanelor Bisericeii Ortodoxe Ecumenice) a examinat în 2003 dosarul unei deputate liberale în Parlamentul European care ceruse, în spiritul “drepturilor omului”, deci şi al “egalităţii genurilor” (sexelor, cum le place dumnealor să zică), să fie anulată interdicţia de a intra pe teritoriului Republicii Monahale pentru orice femeie şi femelă de animal.

A fost nevoie de intervenţia guvernului Greciei care să amintească nelegiuiţilor din Parlamentul UE că una dintre condiţiile intrării Greciei în UE (Uniunea Europeană) era respectarera absolută de către UE a regulilor de vieţuire a Republicii Monahale, inclusiv a acestei interdicţii.

Vedem că forţele anticreştine nu se ogoiesc şi atacurile se vor înteţi. Democrăţimea europeană nu va permite ca pîngăritoarele respecitve să facă puşcărie. Mai mult, acest asalt va fi folosit ca precedent pentru a anula interdicţia dată. Se ştie că deputaţii Parlamentului UE nu se sinchisesc deloc să încalce legile statelor UE şi ale celor din vecinătatea lor. Astfel, în aprilie 2007, la Chişinău, un grup de deputaţi în Parlamentul UE a organizat în faţa primăriei capitalei Moldovei un miting nesancţionat în favoarea sodomiţilor din Moldova la care au declarat explicit: “Moldoveni, nu aveţi nici o şansă să deveniţi membri ai UE atît timp cît nu recunoaşteţi libertatea homosexualilor de a organiza manifestaţii publice la Chişunău şi în orice localitate din Moldova.” De altfel, sîntem absolut de acord să nu intrăm în UE încă vreo mie-două de ani, dar să ne păstrăm ca oameni. Oricum, primarul actual al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, vicepreşedintele Partidului Liberal, a declarat în spiritul ideologiei liberale că el va permite manifestarea publică pe străzile capitalei, inclusiv pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt, a oricăror acţiuni ale sodomiţilor, doar aceştia să le solicite regulamentar la primărie.

UE va trata fărădelegea aceasta de la Athos în spiritul “corectitudinii politice” care nu este nimic altceva decît cenzura ideologică care este, de fapt, o dictatură asupra gîndirii pentru toţi cetăţenii UE.

Semnele vremurilor de pe urmă se înteţesc, căci şi intrarea femeilor pe Muntele Athos este un semn al acestor vremuri proorocite. Numai duşmanii Bisericii lui Hristos se bucură de ridicarea acestei oprelişti, iar rătăciţii nu văd în cele ce se întîmplă în jurul Bisericii şi înlăuntrul ei semnele de netăgăduit ale apropierii Celei de a Doua şi Slăvitei Veniri a Mîntuitorului nostru Iisus Hristos Care va ucide cu suflul Său pe Antihrist ale cărui cărări sînt îndreptate pe zi ce trece, inclusiv prin împlinirea semnelor proorocite, cum este şi pătrunderea pe Muntele Sfînt a femeilor.

Fraţilor şi surorilor, să ne rugăm cu pocăinţă, cu inimă curată şi înfrîntă, nădăjduind în ajutorul Dumnezeului nostru Iisus Hristos !

Ei, vino, Doamne !

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

<< Home