marți, iulie 08, 2008

Parabola familiei divortate

Afost odata o tanara familie ce avea doi copii, o fata numita Ortodoxia si un baiat numit Kato-Licus. Intii iubirea dintre parinti a fost mare dar cu timpul din cauza practicarii mai mult a pacatelor antichriste dcat a virtutilor crestine, la conducerea Sfatului Sfintei Treimi din sufletul celor doi a intrat ca ,,un hot si ca un fur'' cine altul decat satana si i-a facut pe parinti sa divorteze. Fiecare si luat cate un copil, mama a luat fata iar tatal a luat baiatul. Dar, satana urmarea sa distruga ,,de 3 ori'' adica din punct de vedere psihic, fizic si spiritual si pe copii. Dar Bunul Dumnezeu Sfanta Treime, pentru credinta lor curata i-a pazit daruindu-le putere sa rosteasca rugaciunea parintilor lor dinainte de divort care era: ALILUIA, HARTO DOXA IXUS KA-HRIST-THEOS KATA-LICUS AMIN. Si i-a pazit Dumnezeu de 3 ori incat parintii lor s-au impacat si s-au recasatorit. Slava lui dumnezeu de 3 ori, pururea. Amin.

Morala: Daruieste-ne Doamne si noua pacatosilor de azi intelepciunea acestei familii adica Familiei Bisericii Crestine Originare Apostolice, Ortodoxo-Katolice sa refacem Unitatea dinainte de schisma din 1054 si de la sinodul 1 Ecumenic praznuit de noi in 8 iunie 2008, Duminica a 7-adupa Sfintele Pasti. Amin.

P.S. aceasta e rugaciunea celor 7 vorbe pururea sfintitoare raotita de Sfintii Parinti de la sinodul 1 Ecumenic, precum aminteste doar ,,tainic'', Parintele Paisie Olaru in cartea scrisa de Ioanichie Balan numita ,,Parintele Paisie, Duhovnicul '' la pagina 57. Cu stima de 3 ori ,,pururea pentru prieteni si dusmani, al vostru ,,ortodox'' frate, Aurel Astept feedbackul vostru cu replica Mantuitorului nostru Iisus Christos din Sfanta Scriptura cand ii explica lui Sf.Petru de sa-i lase in pace pe cei ce veneau tot in ,,Numele Domnului'',dar nu mergeau cu ei. Succes la Mantuire de 3 oripururea Amin.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

<< Home