marți, mai 05, 2009

A inceput ciparea subtila a copiilor din Belgia

Subiectul RFID a devenit oarecum tabu fiindca a fost in intregime ocupat de schizofreniile religioase. Cred ca asta era si scopul lor : sa anihileze orice discutie serioasa.
Astazi s-a anuntat in Belgia introducerea cartilor de identitate cu RFID pentru copii intre 0 si 12 ani ! Copilul posesor al acestei carti trebuie sa poarte documentul in permanenta asupra sa , chiar si cand este pe plaja! Este limpede ca in curand vom auzi despre cazuri de copii care si-au pierdut cartea de identitate si de cazuri in care documentul a fost furat, situatii ce vor genera panica printre parintii ce vor solicita implantarea de cipuri fiilor si fiicelor lor.
Iata deci ca decizia de a impune carti de identitate copiilor nu are nici o legatura cu grija guvernantilor de a-i proteja pe acestia.
Cu riscul de a parea paranoic, cred ca o parte din cazurile de disparitie a minorilor a fost orchestrata de indivizii subumani ce urmarind sa creeze o panica absolut justificata printre parinti, puneau la cale impunerea actelor de identitate biometrice si ulterior aplicarea sistematica a implanturilor.
Expertul în RFID, Katherine Albrecht, face apel la poporul român pentru a respinge implementarea identificarilor biometrice.