miercuri, februarie 25, 2015

Un grec care locuiește în România și care are familia în țara noastră îi atacă dur pe englezii care au difuzat filmul controversat “Vin românii!”

Mai mult, el subliniază că de când e în România nu a văzut oameni de teapa celor prezentați în film, țara noastră fiind vestită pentru figurile marcante care au făcut performanță peste hotare cum sunt Nadia Comăneci sau Simona Halep, sportive de care a auzit tot mapamondul.
Parafrazând o replică din film care face aluzie la faptul că românii ar fi țigani, grecul afirmă tranșant: “Sotia mea este romanca, cel mai bun prieten al meu este roman si propriul meu copil va fi in cele din urma roman. (dupa mama lui si pentru ca va creste aici)!”
Mai mult, grecul stabilit în România a postat și niște videoclipuri în care tinerii britanici sunt filmați în timp ce “petrec” în niște cluburi grecești unde se îmbată, iau parte la to felul de orgii și consumă droguri.
Iată TEXTUL INTEGRAL al grecului care locuiește în România!
Vreau sa incep acest articol rugandu-i pe vorbitorii nativi de limba engleza sa ma ajute sa gasesc cuvintele potrivite pentru a descrie cat de trist si cat de furios sunt in legatura cu emisiunea TV difuzata in Marea Britaniue pe Channel 4 cu titlul “Vin romanii”.
Si poate va intrebati cine sunt.
Sunt un ne-roman, dar care traieste, munceste si are o familie IN ROMANIA.
Sotia mea este romanca, cel mai bun prieten al meu este roman si propriul meu copil va fi in cele din urma roman. (dupa mama lui si pentru ca va creste aici).
Sunt platit de o companie romaneasca si dezvolt produse destinate romanilor.
Lucrez alaturi de colegi romani si ma intalnesc cu romani in fiecare zi din ultimii aproape 4 ani si pana astazi  nu am intalnit pe nimeni care sa semene macar cu cei prezentati in acea emisiune.
Daca nu ati vazut emisiunea, va recomand cu tarie sa o faceti, daca vreti sa fiti pacaliti sau daca vreti sa aflati cum poti umili o tara intreaga prin minciuni.
Scriu acest articol pentru ca m-am sintit jignit si infuriat cand m-am confruntat cu asemenea minciuni desgustatoare despre o intreaga natiune, mai ales ca aceasta natiune face parte din din aceeasi Uniune (UE) cu cea care a creat aceasta emisiune.
Dar sunt o persoana rationala care foloseste intotdeauna logica, asa ca am incercat sa aflu de ce.
De ce i-ar ura cineva pe romani atat de mult incat sa realizeze o intreaga emisiune TV in care sa prezinte 6% din tara drept o realitate generala?
Stiu de ce, ii urasc pentru ca acesti romani au talentul de a vorbi fluent 3-4 limbi straine, in timp ce ei vorbesc doar una.
Ii urasc pentru ca sunt capabili sa le asigure TOTUL familiilor lor, desi au cel mai mic salariu din Europa.
Ii urasc pentru ca s-au sacrificat si ca adevarati eroi au oprit inaintarea spre nord a Imperiului Otoman.
Ii urasc pentru ca limba romana este a doua cea mai vorbita limba la Microsoft.
Ii urasc pentru ca au inventat stiloul pe care il folosim la scris.
Ii urasc pentru ca spun “buna dimineata” si zambesc.
Ii urasc pentru ca aici barbatii inca saruta mana doamnelor.
Ii urasca pentru ca spun “I thank you from my soul”, “multumesc din suflet”.
Nu sunt destule motive pentru a-i ura ? Ei bine,
Ii urasc din cauza unei tinere fete numita Simona Halep, care s-a nascut si a crescut in aceasta tara “patetica” si care a devenit campioana de tenis invingand pe toti cei din calea sa (la numai 23 de ani)
Ii urasc pentru ca nu si-au imaginat niciodata ca cineva ar putea obtine vreodata 10 la gimnastica si sistemele lor electronice nu erau pregatite sa dea 3 de 10 tinerei de 14 ani Nadia Comaneci la Jocurile Olimpice din 1976. Tabela arata 1.0 care de fapt era 10. Nimeni nu a mai primit acest punctaj vreodata.
Ei bine, eu sunt din Grecia, o tara inconjurata de mare si cu mai mult de 1200 de insule.
Am avut norocul sa la vizitez pe cele mai cunoscute.
Voi imparti cu voi cateva video din acele insule si puteti sa ma credeti ca dintre toate persoanele pe care le veti vedea in ele, nimeni nu este roman.
Va las sa ghiciti de unde sunt.
Sursa: http://www.nasul.tv/2015/02/24/un-grec-stabilit-in-romania-ii-face-ko-pe-englezii-care-au-difuzat-filmul-vin-romanii-ii-urati-pe-romani-pentru-ca-vorbesc-fluent-mai-multe-limbi-straine-si-pentru-ca-sunt-capabili-sa-le-asig/