luni, noiembrie 13, 2006

Semnaturi pentru familie

Semnaturi pentru familie

...Si acum Preasfanta Stapana, de Dumnezeu Nascatoare Fecioara, intru tot laudata, nu inceta a te ruga pentru nevrednicii robii tai, ca sa ne izbavim de sfatul celui inselator si de toata primejdia; si sa fim paziti nevatamati de toata lovirea cea veninata a diavolului; ci pana in sfarsit cu rugaciunile tale pazeste-ne pe noi neosanditi. Ca prin paza si cu ajutorul tau fiind mantuiti, slava, lauda, multumita si inchinaciune, pentru toate sa inaltam, Unuia in Treime Dumnezeu, Ziditorul tuturor, acum si pururea si in vecii vecilor.Amin.


--------------------------------------------------------------------------------
Everyone is raving about the all-new Yahoo! Mail beta.From: Bogdan Mateciuc
To: crestini@romania.ro
Subject: semnaturi pentru familie
Sent: Saturday, November 11, 2006 8:59 AM
Campania de semnaturi pentru protejarea familiei se apropie de semnaturi. Mai e nevoie, la nivel national, de cateva zeci de mii de semnaturi, care nu sunt greu de strans. Exista insa o a doua conditie de indeplinit - 23 de judete trebuie sa aiba minim 20.000 de semnaturi.

Timp de cateva luni de zile un numar mare de oameni s-au implicat exemplar in aceasta initiativa. Nu toti au stat pe strada sa stranga semnaturi, dar au strans fiecare acasa, la serviciu, la scoala, si au implicat si pe altii sa faca la fel. Astfel, datorita tinerilor din Bucuresti, intr-o luna de zile Capitala a sarit de la 3000 la 14.000 de semnaturi.

Mai sunt trei saptamani pana cand listele vor fi depuse pentru validare la primariile locale. Este nevoie ca macar acum, cei care au amanat sa dea o mana de ajutor sa se implice. Nu o facem pentru altii, ci pentru noi insine. Nu vrem ca maine copiii nostri sa vina de la scoala indoctrinati ca exista mai multe "tipuri" de familii (doua femei, doi barbati...). Nu vrem sa ne crestem copiii intr-o societate degenerata. De aceea ne-am implicat in aceasta actiune.

Pe cei care au amanat pe ultima suta de metri implicarea, ii rog sa dea o mana de ajutor. Atasez formularul de semnaturi, cu mentiunea ca in Bucuresti semnaturile trebuie grupate pe liste de sectoare. Pana pe 20 nov toate semnaturile trebuie sa ajunga la responsabilii locali (pentru Bucuresti, la mine :)) Pentru cei din tara, atasez lista cu responsabilii locali.

Doamne ajuta.

Preot Marcel Panait

Bogdan
www.protejarea-familiei.com

Documente atasate aflati la adresa: http://groups.msn.com/SfantulVasileBuzau/general.msnw?action=get_message&mview=1&ID_Message=996


_______________________________________________

Un prieten poate avea nevoie de ajutor: Proiectul SVPH

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

<< Home